web analytics

environ 
kasvohoidot

Environ -ihonhoitosarja on tieteellisesti tutkittu vitamiinihoito-ohjelma, joka tarjoaa tuloksia tekevät tuotteet ja hoidot jokaiseen elämänvaiheeseen.

Arvovaltainen sveitsiläinen vitamiini-instituutti on testannut vitamiinihoitosarjat vahvistaen valmistuksen olevan korkeimpien standardien mukainen.

A -vitamiinin vaikutukset iholla ovat mm.

- talintuotannon ja talirauhasten sarveistumisen normalisointi
- tasapainottaa hiussuonten toimintaa, mikä johtaa voimistuneeseen verenkiertoon, hapen, ravinto- ja kuona-aineiden vaihtoon
- parantaa ihon kollageeni- ja elastaanisäikeiden tuotantoa, jotka vähentävät ryppyjä ja parantavat ihon rakennetta
- vaikuttaa melaniinin tuotantoon tasoittaen ihon väriä ja vähentää pigmenttimuodostusta
- normalisoi ihon rakennetta, jolloin ihon epidermis tulee paksummaksi ja kestävämmäksi
- lisää ihon kosteutta
- normalisoi ihon toimintaa
- auttaa ehkäisemään ja korjaamaan aurinkovaurioita ihossa

Environ A -vitamiinikasvohoito

A-vitamiinihoito on ihon nuorekkuutta aktivoiva vitamiinicoctailhoito. Hoito on täynnä ihoa ravitsevia A-, C- ja E -vitamiineja ja antioksidantteja, jotka ovat kauniin, terveen ja tasapainoisen ihon edellytys.

Hoito sopii kaikille ihotyypeille ikään katsomatta.

Hoidon sisältö: ihon pintapuhdistus, höyrytys, timanttihionta, Treatment Gel (sisältää matalan A-vitamiinipitoisuuden), ylellinen Alginate naamio, kasvojen ja hartiaseudun hieronta sekä vitamiinivoide.

Kesto 75 min - Hinta 79,00

Paras hoitotulos saadaan, kun hoitoon yhdistetään Environin kotihoito. Environ AVST -sarja A-vitamiini kotihoitotuotteet valmistetaan viitenä A- ja C -vitamiinivahvuutena. Iho totutetaan asteittain suuriin, tehokkaisiin A -vitamiinipitoisuuksiin. Tällä vahvuusketjulla saadaan pitkäaikainen hyöty ja tulokset.

Environ peelingit

Sisältää mm. maitohappoa ja TCA eli trikloorietikkahappoa erinlaisina vahvuuksina.Kuorinta-aine valitaan iho-ongelman ja iho-tyypin mukaan. Environ Cool Peel- hoidot ovat tehokkaita ja turvallisia. Hoito uusii ja kirkastaa ihoa, edistää ihossa terveen kollageenin ja elastiinin muodostumista sekä vaalentaa maksaläiskiä. Cool Peel -kuorinnat sopivat lievän aknen, ruusufinnin, aurinkovaurioisen ihon sekä hienojen pintaryppyjen hoitoon. ool Peel -hoidot suositellaan 3-5 kerran sarjahoitona näkyvien tulosten saavuttamiseksi. Hoitoväli on noin 1-2 viikkoa tai harvemmin. Paras ajankohta hoidolle on vuoden pimeäaika, jolloin aurinkoalttius on hoidon jälkeen vähäisempää.

Ennen Cool Peel -hoidon aloitusjaksoa tulee asiakkaan käyttää kotihoidossa Environ AVST A-vitamiinivoidetta noin. kolmisen viikkoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti. 

Environ Cool Peel -kemiallinen kuorinta

Hoito sisältää:
alkupuhdistus, maitohappokuorinta, merilevänaamio, silmänympärysvoide, hartiaseudun hieronta, seerumi, kosteusvoide, aurinkosuojavoide.

Kasvot ja kaulaKesto 60 min – Hinta 85,00

3-5 kerran sarjana ostettuna – 15 %

Environ Intense C-PEEL

Intense C -Peel on ainutlaatuinen ihon kuorintamuoto. Hoidon teho perustuu luonnolliseen korkeatehoiseen C-vitamiiniin. Tuote sekoitetaan vasta ennen hoitoa, mikä takaa iholle mahdollisimman tuoreet aktiiviaineet.

Intense C-Peel -hoito vaalentaa ja kirkastaa ihon väriä, vähentää hienoja ryppyjä, vaalentaa pigmentaatioita, korjaa valovaurioitunutta ihoa sekä edesauttaa kollageenin tuotantoa ihossa. 

Hoito sisältää: alkupuhdistus, höyrytys, Environ C-peel kuorinta, silmänympärysvoide, naamio, A-vitamiinivoide. 


Kesto 90 min - Hinta 100,00

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.  Sarjana ostettuna –15 %

Kuorinnan esteet:

- Asiakas ei ole käyttänyt Environin A-vitamiinivoidetta
- Roaccutane- kuuri ( isotretinoiini ) tai muu ihoon vaikuttava lääkitys
- Hiljattain tehty dermabraasio (hiontahoidot)
- Porfyria
- Diabetes
- Ihosairaudet
- Raskaus
- Sädehoito
- Ihoherpes / bakteeritulehdukset
- Ärtynyt tai tulehtunut iho
- Epärealistiset odotukset tuloksista

Kuorinnan jälkeinen ihonhoito:

- Käytä ehdottomasti aurinkosuojaa SPF 50 noin kahden viikon ajan
- Ei urheilua 24 tuntiin
- Saunaa on vältettävä vuorokauden ajan
- Älä käytä Alpha Hydroxy-tuotteita 24 tuntiin
- Käytä riittävästi kosteusvoiteita aamuin ja illoin, koska iho saattaa joissakin tapauksissa kuivua tai hilseillä muutaman päivän hoidon jälkeen
- Vältä sarja-hoidon aikana kuorintakäsittelyjä
- Vältä ihon hankaamista