web analytics

filorga kotihoitotuotteet

Laboratories Filorga Paris. Esteettiseen lääketieteeseen perustuva ihonhoidon tuotesarja

Laboratoires Filorga - kotihoitotuotteet myymälästä

Filorga tunnetaan johtavana asiantuntijana anti-aging tutkimuksessa ja tuotekehityksessä.

Filorgan innovatiivisia tuotteita käyttävät ihotautilääkärit ja plastiikkakirurgit jo yli 40 -maassa. Filorgan kehittämä NTCF®-kompleksi on yksi maailmassa eniten käytetyistä mesoterapialiuoksista.

Laitoshoitojen vaikutuksen tehostamiseksi ja ylläpitämiseksi suositellaan käytettäväksi kotihoitona kosmetiikkalinja Laboratoires Filorgan ihonhoitotuotteita. Filorgan ihonhoito tuotteita käyttämällä, saadaan tuloksellista ihonhoitoa ilman laitoshoitojakin.

LABORATOIRES FILORGA COSMESOTHERAPIE®

Esteettiseen lääketieteeseen perustuva ranskalainen anti-age –dermokosmetiikkasarja.

Kaikki Filorga Cosmesothérapié sarjan tuotteet sisältävät korkealaatuista hyaluronihappoa sekä NCTF®-kompleksia, ainutlaatuista 55 ainesosan ihoa kokonaisvaltaisesti uudistavaa yhdistelmää.

NCTF- kompleksi on myös Cosmesothérapié hoitovoiteiden perusta. Ainutlaatuisen kronosfääri-kapseloinnin ansiosta, vaikuttavat aineet imeytyvät aktiivisina ihoon ja vaikuttavat tasaisesti pitkin päivää.

NCTF® Chronospheres® sisältää:
14 vitamiinia, stimuloivat soluille elintärkeitä toimintoja ( A, - B- ja C-vitamiinit )
24 aminohappoa, lisäävät elastiinin ja kollageenin tuotantoa
6 koentsyymiä, parantavat kudosten aineenvaihduntaa
5 nukleiinihappoa, parantavat ihosolujen välistä viestintää
4 mineraalia, ravitsevat soluja ( kalsium, magnesium ja kalium )
2 antioksidanttia, suojaavat soluja vapailta radikaaleilta

Filorga Cosmésothérapie -sarjan hoitovoiteet ja seerumit ovat hyvin imeytyviä ja sopivat kaikille ihotyypeille ihoa rasvoittamatta.

Cosmésothérapie –linja on suunniteltu tukemaan Filorgan kosmetologisia hoitoja mm. (Glykopeel®,- kemiallinen kuorinta, mesorollerhoito)
  

LABORATOIRES FILORGA COSMESOTHERAPIE®TUOTTEET

Ihoa kosteuttava puhdistusvaahto 150 ml 

- Hyaluronihappoa sisältävä puhdistusvaahto normaalille ja sekaiholle
- Puhdistaa hellävaraisesti ja tehokkaasti kuivattamatta ihoa 
- Sopii myös silmämeikin poistoon
Käyttö: Hierotaan pieni määrä vaahtoa kevyesti kosteutetuille kasvoille ja kaulalle. Huuhdellaan haalealla vedellä.
Hinta 25,00 €

Filorga Optim-Eyes 15 ml

Kolmivaikutteinen silmänympärysvoide tummiin silmänalusiin, turvotukseen ja ryppyihin.
- Ryppyjä silottava vaikutus: avaintekijänä ainutlaatuinen Cosmesotherapie NCTF® yhdistelmä; aktivoi fibroblastisolujen toimintaa ehkäisten kudosten veltostumista ja häivyttää ryppyjä.
- Tummia silmänalusia häivyttävä: ainutlaatuinen koostumus poistaa ihon pigmenttijäämiä, jolla on vaikutusta tummien silmänalusien syntymisessä.
- Turvotusta poistava vaikutus: kolmen tehoaineen yhdistelmä parantaa verenkiertoa ja lisää lymfaattista kiertoa vähentäen silmänalusten turvotusta.
Hinta 45,00 €

Filorga Meso+ 30 ml

Anti- Age seerumi ikääntymisen merkkejä vastaan. Stimuloiva, täyteläistävä, pehmeyttä lisäävä voide. Uudistaa ja vahvistaa ihoa.

Ainutlaatuinen NCTF®, Cosmesotherapy sarjan tärkein vaikuttava ainesosa yhdessä nukleiinihappojen (DNA) kanssa stimuloi fibroblasteja ja lisää ihosolujen uudistumista. Hyaluronihappo syväkosteuttaa ja täyttää juonteita palauttamalla ihon elinvoimaisuutta ja nuorekkuutta. Kapseloitu retinoli stimuloi ihon uudistumista ja lisää kollageenisynteesiä. Silkkinen koostumus saa ihon tuntumaan samettisen pehmeältä.

Käyttö: Aamuin illoin ennen päivä- tai yövoidetta. Levitä Meso +® seerumia hyvin puhdistetuille kasvoille, silmänympärysiholle ja kaulalle. Sopii kaikille ihotyypeille.
Hinta 62,00 €

Filorga Hydra filler 50 ml

Ihoa syväkosteuttava ja kirkastava päivävoide. Kosteuttaa ihoa ja parantaa ihon omaa kosteudensitomiskykyä, madaltaa juonteita ja stimuloi kollageenin tuotantoa. 
 
Hoitovoiteen sisältämä laadukas hyaluronihappo stimuloi kollageenin tuotantoa lisäten samalla ihon omaa kosteudensitomiskykyä. Ihosta tulee pehmeä, syväkosteutettu, juonteet ja rypyt tasoittuvat ja madaltuvat asteittain. Voiteen säännöllisen käytön myötä ihom kimmoisuus, hehku ja nuorekkuus palautuvat.

Folorga Cosmesotherapy voiteiden NCTF® -yhdistelmää on jo pitkään käytetty anti-aging mesoterapiassa.

Käyttö aamuin illoin puhdistetulle iholle: kasvoille, kaulalle ja dekolteelle.
Hinta 54,00 €

Filorga Hyal-Defence 30 ml

Ainutlaatuinen ihon kosteustasapainon säilyttävä seerumi. Auttaa ihoa näyttämään nuorekkaalta ja kimmoisalta hidastaen ihon kosteussuojan, hyaluronihapon hajoamista.

Ominaisuudet:
- Antioksidatiivinen teho: voiteen sisältämät antioksidantit suojaavat soluja UV- säteilyn sekä ympäristön haittavaikutuksilta.
- Hyaluronidaasin ja tulehdusvaikutusten vähentäminen.
- Parantaa ihon kimmoisuutta: Filorgan esteettisen ihonhoidon innovaatio, NCTF® kompleksi stimuloi kollageenin, elastiinin ja hyaluronihapon tuottoa.

Käyttö: Aamuin / illoin ennen päivä/yövoidetta. Voidaan käyttää myös säilyttämään ja pidentämään hyaluronihappo mesoroller hoitojen vaikutusta.

Käyttöohje: Poista tuubin korkki, paina ja pumppaa muutama kerta ja levitä seerumia puhtaalle iholle. Käytä päivittäin.
Hinta 62,00 €

Filorga Time Filler 50 ml

Juonteita ja ryppyjä siloittava päivävoide. Kiinteyttävä, kosteuttava ja ryppyjä siloittava hoitovoide väsyneelle, kuivalle ja veltostuneelle iholle. Vaikuttavina aineina ryppyjä madaltava botuliininkaltainen SynAke® -peptidi, Matrixyl -peptidi, NCTF® -yhdistelmä, hyaluronihappo, retinolin kaltainen aktiiviaine ja E -vitamiini.

Käyttö: Puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle päivittäin.
Hinta 67,00 €

Filorga Meso Mask 50 ml

Heleyttävä ryppyjä silottava naamio. Ramnoosi-sokeriyhdisteet rauhoittavat ihoärsytystä, kosteuttavat ja tasoittavat ihon sävyä. Ainutlaatuinen Filorgan NCTF® yhdistelmä aktivoi solujen toimintaa lisäämällä kollageenituotantoa.

Pehmeän kevyt voide antaa iholle ainutlaatuisen rentouttavan olon. Hoidon jälkeen ihosi on elpynyt, hehkeämpi ja raikkaampi. Mesoterapiaa naamiona!

Käyttö: Meso-Mask®-ohjelma perustuu lääketieteelliseen mesoterapia-hoitoon. Käytä naamiota kerran viikossa kuukauden ajan ja sitten kahden viikon välein, 8 kertaa 3 kuukauden hoito-ohjelmassa. Hoidon aikana ihosolut uusiutuvat jatkuvasti ja ihon laatu paranee.

Levitä paksuhko kerros naamiota koko kasvojen alueelle, silmänympärysiholle, kaulan ja dekoltén alueelle. Anna vaikuttaa 15-30 minuutin ajan, jonka jälkeen huuhtele huolellisesti vedellä. Viimeistele hoito Cosmesotherapie sarjan Meso-C® ihoa kirkastavalla monivitamiinihoidolla.
Hinta 43,00 €

Filorga Sleep & Peel 50 ml

Ihoa uudistava ja pehmentävä, ennenaikaisia ikämuutoksia ehkäisevä tehovoide. NCTF® ja hyaluronihappo -yhdistelmään on lisätty kuuden hedelmähappon yhdistelmä (mm. AHA ja BHA). Hoitovoide kuorii ihoa hellävaraisesti, asteittain ja hallitusti. Kapseloitu atselaiini- ja palorypälehappo kosteuttavat ja suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Matrikin-peptidit, ihoa rauhoittava ruskolevä ja Alpha arbutiini tasoittavat ja kirkastavat ihon sävyä ja antavat tehokkaan suojan ikääntymistä vastaan.
Ihon pinta silottuu, sävy kirkastuu ja kirjavuus vähenee. Iho palautuu kauniiksi ja hehkeäksi.

Käyttö: Iltaisin puhdistetuille kasvoille, joka päivä tai joka toinen päivä mikäli ihosi on hyvin herkkä. Älä laita voidetta kostealle iholle, silmänympärysiholle ja ihorikkoihin. Voiteen levittämisen jälkeen voi tuntua pientä kihelmöintiä, joka merkitsee voiteen vaikutuksen alkamista. Mikäli polttava tai kirvelevä tunne on voimakas, huuhtele kasvot kylmällä vedellä ja lopeta voiteen käyttö. Älä käytä voidetta samanaikaisesti muiden mahdollisesti ihoa ärsyttävien tuotteiden kanssa.

Mikäli ihosi on herkkä vältä yhtäaikaista Sleep & Peel® voiteen käyttöä iltaisin ja Meso-C® seerumin käyttöä aamuisin.
Hinta 64,00 €

Filorga Skin Structure 50 ml

Kiinteyttävä ihon kosteustasapainoa parantava ja ihon väriä kirkastava hoitovoide kasvojen, kaulan ja dekolteen iholle. Vaikuttavina aineina NCTF® ja hyaluronihappo sekä laminiini 5 esiaste auttavat vahvistamaan orvaskeden ja tyvikalvon välisiä sidoksia hidastaen ryppyjen muodostumista. Bioteknologisesti valmistetut bioaktiiviset kasvipeptidit ja kasvihormonit lisäävät ihon kimmoisuutta ja parantavat kosteustasapainoa.

Iho tuntuu välittömästi elpyneeltä ja suojatulta. Rypyt tasoittuvat asteittain ja ihon kimmoisuus paranee.

Käyttö: Aamuin illoin puhdistetulle iholle: kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Voidaan käyttää yksinään tai hoitovoiteen alla lisäämään ihon kimmoisuutta.
Hinta 63,00 €

Filorga Neocica® 20 ml

Korjaava, rauhoittava voide ärtyneelle iholle. Nopeuttaa ihon paranemista esim. kemiallisen kuorinnan ja pistoshoitojen jälkeen. Sopii päivittäiseen käyttöön.

Biosynteettinen heksapeptidi nopeuttaa orvaskeden palautumista lisäämällä tyvikalvon kudosten tärkeimmän rakenneproteiinin lamiini-5 tuotantoa. Ainutlaatuinen merilevän, ramnoosisokerin, mimoosauutteen ja peroksidoidun maissiöljyn yhdistelmä rauhoittaa ja pehmentää ihoa.

Käyttö: Käytä Neocica® voidetta kolmesta kuuteen kertaan päivässä ärtyneille ihoalueille. Hiero voide ärtyneelle ihoalueelle varovaisesti. Älä käytä voidetta verta vuotaviin ihorikkoihin.

Käytä Neocica® voidetta talvisin rohtuneisiin huuliin ja halkeilevalle ja ”tikkuiselle” iholle. Kesäisin auringon polttamalle iholle. Sopii myös parranajon jälkeen. Voidaan käyttää myös lievissä palovammoissa ja laastarin alla.
Hinta 45,00 €

Filorga Universal Cream 100 ml

Monikäyttöinen yleisvoide koko perheelle päivittäiseen käyttöön kasvoille ja vartalolle. 

Voide kosteuttaa, korjaa sekä suojaa ihoa ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen: auringon polttamalle iholle, rikkinäiselle iholle, sheivauksen jälkeen.

Päivittäin käytetty kosteusvoide naisille, miehille ja yli 3 -vuotiaille lapsille.

Hinta 35,00 €

Filorga C-recover

Ihoa kirkastava, kiinteyttävä ja raikastava tehoseerumi. 21 -päivän tehovitamiinikuuri, joka vähentää väsymyksen merkkejä ihossa sekä kosteuttaa ja kirkastaa ihon sävyä. Vähentää ihon rasvoittumista ja supistaa huokosia. Aktivoi solujen uudistumista ja tasoittaa pigmenttimuutoksia. Voidaan käyttää kuurina tai säännöllisesti. Vaikuttavina aineina puhdas C -vitamiini (8%), NCTF® -yhdistelmä ja tehokosteuttavat polysakkaridit.

Käyttö: Levitä seerumia kevein hierovin liikkein puhtaalle kasvojen, kaulan ja dekolteen alueelle aamuisin ennen päivävoidetta. Säilytä avattuja pulloja viileässä ja valolta suojatussa paikassa.
Hinta 62,00 €

Filorga BB -perfect® -voide 30 ml

Laboratoires Filorgan BB-perfect®-voide on esteettisen lääketieteen uusin innovaatio.FILORGA BB-perfect ® voide, kosteuttaa, kiinteyttää, tasoittaa ihon sävyä, rauhoittaa ja vähentää ihon punaisuutta.

Tässä BB-voiteessa yhdistyy ikämuutoksia hoitava, ihon kuntoa parantava NCTF- kompleksi, korkealaatuinen hyaluronihappo sekä ihon sävyä ja punaisuutta häivyttävät väripigmentit. Filorga BB-voiteen koostumus on silkkisen pehmeä. Voide saa aikaan luonnollisen ja virheettömän ja tasaisen lopputuloksen.

BB-PERFECT® voide levitetään koko kasvojen alueelle kevyesti hieroen. Voidaan käyttää joko yksinään tai ihotyypin mukaisen seerumin tai päivävoiteen jälkeen.

Saatavana on kaksi eri sävyä 01 Radiant Beige ja 02 Golden sand.

Sisältää aurinkosuojakerroin SPF15, suojaa ihoa auringonvalon haittavaikutuksilta.
Hinta 42,00 €