web analytics

kuumakivihieronta

Thalgo Mer & Sens kuumakivihieronta
Lämpimillä kivillä tehtävä ihana, syvärentouttava, lihasjännityksiä laukaiseva ja energisoiva hemmotteluelämys

Thalgo Mer & Sens kuumakivihieronta

Kuumilla kivillä tehtävillä hieronnoilla on pitkät perinteet. Jo muinaiset roomalaiset vannoivat kuumien kivien energisoivaan voimaan. Yleisimmin käytettyjä kiviä ovat basalttikivet. Kuumat basalttikivet ovat ainutlaatuisia tulivuoren purkauksista muodostuneita painavia laavakiviä, joilla on suuren rautapitoisuutensa ja mineraalipitoisuutensa vuoksi hyvä lämmön sitomiskyky. Basalttikivet ovat peräisin saastumattomilta alueilta Perusta, Argentiinasta ja Indonesiasta.

Kivien paino ja lämpö yhdessä saavat aikaan miellyttävän, pehmeän tunteen iholla. Kivistä hehkuva lämpö syrjäyttää kivun tunteen lihaksessa.

Kuumilla kivillä hierottaessa kudosten lämmönnousu ja siihen samanaikaisesti tuotettu paine tehostavat lymfa- ja verenkiertoa vilkastuttaen samalla koko kehon aineenvaihduntaa. Tehostuneen aineenvaihdunnan ja lymfakierron ansiosta kuona-aineet poistuvat kehosta tehokkaammin.

Kivihieronta vapauttaa kudoksista endorfiineja, jotka ovat kivunsäätelyyn ja elimistön hyvän olon tunteeseen liittyviä neurohormoneja. Hieronnassa lämpö vaikuttaa syvälle lihaksiin, jolloin vaikutus on moninkertainen tavalliseen hierontaan verrattuna. Keho ja mieli rentoutuvat kun lihaskireydet hellittävät. Kivihoidon on havaittu helpottava myös stressiä ja unettomuutta.

Kuumakivihieronnassa käytetään väliaineena Thalgon rentouttavia tai virkistäviä aromaattisia öljyjä.


Kuumakivihieronta - hierotaan selkä, hartiat, niska ja käsivarret.

Kesto 45 min Hinta 70,00