web analytics

ENVIRON kotihoitotuotteet

Skin EssentiA -linja

Kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille tarkoitettu Environ-A-vitamiinihoitojen perussarja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja AVST 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä.

Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut tehoaineet aktiivisiksi ja toimiviksi. A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa Skin EssentiA AVST-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD:ia, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty Skin EssentiA AVST-voiteiden valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn tuotteista.  

Antioxidant & Peptide Eye Gel 15 ml

Ohuelle silmänympärysiholle suunniteltu mieto A-vitamiinigeeli, joka sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

Hinta 47,00 €

Vita-Antioxidant AVST 1 50 ml

Environ Skin EssentiA -sarjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. AVST 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita, normalisoimaan ihotoimintoja ja kosteuttamaan ihoa.
Hinta 60 €

Vita-Antioxidant AVST 2 50 ml

Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia auttaa ihoa säilyttämään nuorekkuuden, pehmeyden ja terveen kuulauden.
Hinta 60 €

Vita-Antioxidant AVST 3 50 ml

Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia auttaen saavuttamaan tasaisemman ihon värin. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.
Hinta 60 €

Vita-Antioxidant AVST 4 50 ml

Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia auttaen vähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.
Hinta 67,00 €

Vita-Antioxidant AVST 5 50 ml

Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Youth EssentiA C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.
Hinta 67,00 €

Oil-Free Make-Up Remover 100 ml

Hellävarainen silmämeikin poistoaine, joka sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.
Hinta 31,00 €

Dual Action Pre-Cleansing Oil 100 ml

Esipuhdistusöljy, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.
Hinta 39,00 €

Mild Cleansing Lotion 200 ml

Ylellinen ja kosteuttava puhdistusemulsio poistaa iholta epäpuhtaudet säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon. Sopii erityisesti kuivalle iholle.
Hinta 55,50 €

Botanical Infused Moisturising Toner 200 ml

pH-tasapainotettu öljytön kasvovesi, joka sisältää maitohappoa, kosteuttavia ainesosia ja antioksidantteja. Tuote on suunniteltu käytettäväksi ennen AVST-voiteita lisäämään vitamiinien imeytymistä.
Hinta 46,00 €

Hydratign Clay Masque 50 ml

Monitoiminaamio kosteuttaa, kuorii ja silottaa hellävaraisesti ihon pintaa jättäen sen pehmeämmäksi ja kuulaammaksi. 
Hinta 39,00 €

Vita-Antioxidant AVST Gel 50 ml

Kosteuttava hoitogeeli sisältää matalat pitoisuudet A- ja C-vitamiineja ja antioksidantteja auttaen ylläpitämään ihon terveyttä.
Hinta 53,50 €

Vitamin A, C & E Oil 100 ml

Hyvin imeytyvä A-,C-ja E- vitamiiniöljy sekä kasvoille että vartalon iholle.
Hinta 60,00 €

Focus Care RADIANCE -sarja

Tehokkaat tuotteet, nämä on suunniteltu kirkastamaan pigmenttiläiskiä ja tasoittamaan ihon värivirheitä.

Multi-Bioactive Mela-Prep Lotion 60ml:

Ihoa kirkastava kasvovesi, joka sisältää melaniinin tuotantoa ja pigmentin kuljetusta sääteleviä ainesosia.

Hinta 59,40 €


Intense C-Boost Mela-Even Cream 25ml:

Ainutlaatuisen tehokas C-vitamiinivoide pigmenttiläiskiin, couperosaan, aurinkovaurioille ja hienoille rypyille sekä terveen ihon ylläpitoon

Hinta 57,00 €
  

Focus Care Clarity -sarja

Tuotteet epäpuhtaalle, tukkeutuvalle ja rasvaiselle iholle


Sebu-Wash Gel Cleanser 150 ml 

Botanical Infused Sebu-Wash Gel Cleanser on mieto geelipuhdistaja, joka ei kuivata rasvaista ihoa. On kevyesti vaahtoava puhdistaa ja jättää ihon raikkaaksi.
Hinta 44,50 €

Botanical Infused Sebu-Tone Clarifier 100ml 

Botanical Infused Sebu-Tone Clarifier -kasvovesi tasapainottaa rasvaisen ja akneihon talineritystä, sekä ehkäisee epäpuhtauksien syntymistä.
Hinta 36,00 €

Vita-Botanical Sebu-ACE Oil 60ml 

Kevyt Vita-Botanical Sebu-ACE Oil -öljy sisältää kaikille ihotyypeille välttämättömiä A-, C- ja E-vitamiineja, jotka normalisoivat ihosolujen toimintaa ja auttavat ylläpitämään ihon terveyttä.
Hinta 43,50 €

Hydroxy Acid Sebu-Lac Lotion 60ml 

Hydroxy Acid Sebu-Lac Lotion tehostaa rasvoittuvan ja epäpuhtaan ihon sekä siinä esiintyvien tulehtuneiden finnien hoitoa. Tuote on öljytön, sisältää AHA-happoja ja kosteuttavia ainesosia.
Hinta 40,70 €

Botanical Infused Sebu-Spot Blemish gel 10ml 

Botanical Infused Sebu-Spot Blemish Gel on yksittäisten finnien ja paikallisesti tulehtuneiden ihoalueiden tehokas täsmähoitoaine.
Hinta 36,50 €

Muut tuotteet - Specialist Skin Care

Tuotteet ihon ikääntymismuutosten ja ihon kosteuspitoisuuden lisäämiseen ja ylläpitoon.

Concentrated Alpha Hydroxy Toner 200 ml

Vahva AHA-happokasvovesi aurinkovaurioiselle, rasvaiselle ja tukkeutuneelle iholle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.
Hinta 64,00 €

Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules 30 kpl

Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille. 
Hinta 98,70 €

Vita-Complex Super Moisturiser 50 ml

Antioksidantteja sisältävä tehokosteuttaja A-vitamiinivoiteen päällä käytettäväksi kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin myös sellaisenaan. Ei sisällä A-vitamiinia tai aurinkosuojaa.
Hinta 65,50 €

Tri-Biobotanical Revival Masques 50 ml

Facelift purkissa. Ainutlaatuinen koostumus ihoa uudistavia happoja (Asiatic, Mandelic ja Lactic acid) muuttaa ihon kuulaaksi, pehmeäksi ja nuorekkaammaksi. Levitä iltapuhdistuksen jälkeen, anna vaikuttaa 20 minuuttia, pese pois ja laita A-vitamiinivoide. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. 
Hinta 74,00 €

Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser 30 ml

Kolme superpeptidiä, Matrixyl 3000, Trylagen ja Matrixyl Synthé 6 toimivat yhteistyössä ihosi kanssa auttaen madaltamaan ryppyjä ja pitämään ihosi täyteläisenä ja nuorekkaana. Sopii myös Environ-hoidon aloittaville. Käytä aamuin illoin A-vitamiinivoiteen alla. 
Hinta 114,00 €

Hair & Scalp Tonic 125 ml

Päänahan hoitoneste, joka ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta sekä edistää tervettä hiustenkasvua.
Hinta 68,50 €

Youth Essentia -sarja

Youth EssentiA antaa iholle lisää sileitä, heleitä ja terveen näköisiä vuosia. Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmä pidentää ihon nuoruutta asteittain voimistuvien A-vitamiini-, antioksidantti- ja peptidipitoisuuksien avulla. Todellinen age control -sarja, jolla luvataan näkyviä tuloksia jo muutamassa kuukaudessa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on luokitellut aktiiviaineet korkealuokkaisiksi ja tehokkaiksi. 

PUHDISTA HOITAVILLA TUOTTEILLA

Hydra-Intense Cleansing Lotion 200 ml

Täyteläinen puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen.
Hinta 78,00 €

Vita-Peptide Toner 200 ml

Kosteuttava kasvovesi sisältää anti age -vitamiineja ja -peptidejä. Tehokas hoitoneste jättää ihon raikkaaksi ja joustavaksi ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet.
Hinta 88,00 €

HOIDA SEERUMILLA JA VOITEELLA

Vita-Peptide Eye Gel 10 ml

Nopeasti imeytyvä silmänympärysgeeli sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne kosteuttavat ohutta ihoa ja parantavat sen väriä ja elastisuutta. 
Hinta 102,00 €

Vita-Peptide C-Quence Serum 1 35 ml

Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ensimmäisen portaan tehoseerumi sisältää matalat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. Yhdessä ne lisäävät ihon nuorekkuutta, sileyttä ja heleyttä.
Hinta 180,00 €

Vita-Peptide C-Quence Serum 2 35 ml

Kun iho on tottunut Serum 1:een, siirrytään Serum 2:een, joka sisältää keskivahvat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. 
Hinta 180,00 €

Vita-Peptide C-Quence Serum 3 35 ml

Serum 2:n jälkeen edetään jälleen kohti suurempaa hoitotehoa. Serum 3 sisältää korkeat pitoisuudet A-, C- ja E-vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä. 
Hinta 180,00 €

Vita-Peptide C-Quence Serum 4 35 ml

Vitamin STEP-UP SYSTEM -vitamiinihoitomenetelmän ylimmän portaan tehoseerumi sisältää korkeimmat pitoisuudet ihoa tehokkaasti hoitavia vitamiineja, antioksidantteja ja peptidejä.
Hinta 199,00 €

Antioxidant Defence Crème 35 ml

24 tunnin kosteusvoiteen tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Miellyttävä koostumus pitää ihon joustavana ja pehmeänä. 
Hinta 149,00 €

Energising Masque 4x 5,5 ml

Ihoa selvästi kirkastava ja heleyttävä C-vitamiininaamio antaa iholle energiaa, parantaa epätasaista ihonväriä ja tasoittaa hienoja ryppyjä. Huom. Ei sovi henkilöille, jotka ovat allergisia salisyylihapolle.
Hinta 103,00 €