web analytics

vartalohoidot

The Sea garden of beauty. Löydä merellisten hoitojen helmet sekä merellisen ihonhoidon aarteet.

Yli 40 vuotta on ranskalainen Thalgo turvautunut merestä löytyviin rikkauksiin löytääkseen alkuperäisen ja tehokkaan kauneudenhoidon. Tämä kokemus on auttanut
Thalgoa nousemaan kiistattomaksi johtajaksi merellisen kauneudenhoidon alueella. Tutkijaryhmän kehittämät ja tutkimat Thalgon hoitotuotteet toimivat täydellisessä harmoniassa ihon kanssa.

Merelliset raaka-aineet on valittu tehokkuutensa, mutta samalla erittäin hellävaraisten ominaisuuksiensa vuoksi. Sekä meri että levät ovat täynnä hivenaineita, proteiineja, aminohappoja sekä vitamiineja - kaikki elintärkeitä kauneudellesi ja ihosi tasapainolle.

Thalgon laaja hoito-ja tuotelinja tarjoaa jotain jokaisen asiakkaan tarpeeseen, kaikenikäisille, sekä miehille, että naisille.

Thalgolta löytyy ratkaisu kaikkiin ihonhoidon aiheisiin; herkälle iholle tai keholle, laihdutukseen, selluliitin hoitoon, kiinteytykseen, kosteutukseen, energisointiin tai yksinkertaisesti vain rentouttamaan.

"Meri on elinympäristön sydän, missä koko elimistömme saa takaisin alkuperäisen elinvoimansa ja joka palauttaa elämisen myötä menetetyt elementit"
Professor Leroy 

SeaSalt Body Scrub

Virkistävä vartalokuorinta 30 min

Luonnollista hoitovoimaa vartalon iholle aidosta merisuolasta. Hellästi kuorivat suolarakeet poistavat tehokkaasti kuona-aineita ja uudistavat ihoa. Hoitotuloksena silkin pehmeä iho.

Kesto 30 min - Hinta 50,00

Chrono-Draining - keventävä vartalohoito

Hoito perustuu Mineralg geliin joka on syväpuhdistava, aromaattinen vartalonaamio. Mineralg geelin teho perustuu syväpuhdistavaan ja nesteitä poistavan Fucus-levään sekä Palmaria Palmata-levään, joka jäntevöittää verisuonia ja kiinteyttää kudosta. Eteeriset öljyt, kuten laventeli ja piparminttu stimuloivat, virkistävät, ja rauhoittavat antaen samalla geelille raikkaan tuoksun!

Koko vartalolle:
keventää, hoikentaa ja poistaa nesteitä koko kehosta
Kevyt kuivaharjaus puhdistaa vartalon ihoa. Mineralg geeli levitetään lämmitettynä koko vartalollesi, sen jälkeen sinut kiedotaan lämpöpeitteen sisään noin. 20 minuutiksi. . Naamion vaikutuksen aikana keho rentoutuu pään hieronnalla. Hoito jatkuu kuona-aineiden poistumista tehostavalla hieronnalla Detox-öljysekoitetta käyttäen. Kuivaharjaus, naamio, hieronta

Kokovartalo - Kesto 80 min - Hinta 96,00


Jaloille:
poistaa jaloissa esiintyviä nestekertymiä ja turvotusta
Mineralg gel levitetään viileänä jaloille. Naamion vaikutuksen aikana keho rentoutuu pään hieronnalla. Hoito jatkuu jalkojenhieronnalla, jalkaterän vyöhyketerapia-hieronnalla ja elinheijastepisteiden painelulla Detox - öljysekoitetta käyttäen.
Kuivaharjaus naamio, jalkojenhieronta

Alaraajat - Kesto 60 min - Hinta 79,00 

Stress Free - itämäistä tunnelmaa

Ylellinen aisteja ruokkiva vartalohoito. Suositellaan stressin sekä väsymyksen hoitoon.

Vartalohieronnassa on pehmeä sekoitus eteerisiä, - ja Intian lääkinnällisiä öljyjä, joka auttaa vapauttamaan kehon ja mielen hermostollista jännitystä.

Hierontaa seuraa stressiä poistava ylelline kukkaistuoksuinen pehmeä voidenaamio, joka levitetään vartalollesi lempein liikkein. Tämän jälkeen sinut kiedotaan lämpöpeitteen sisään 20 minuutiksi. Naamion vaikutuksen aikana keho rentoutuu pään hieronnalla tai vaihtoehtoisesti jalkaterän vyöhyketerapeuttisella hieronnalla.

Lopputuloksena samettinen, kaunis iho ja stressitön olo.

Kuivaharjaus, hieronta ja naamio

Kokovartalo - Kesto 80 min - Hinta 99,00