web analytics

suklaahieronta

KLAPP Hot Chocolate -suklaahieronta
Theobroma cacao, jumalten juoma

KLAPP Hot Chocolate -suklaahieronta

Suklaaöljyn rauhoittavat ainesosat läpäisevät ihon aikaansaaden rauhallisen ja miellyttävän hyvän olon tunteen.

Kaakaopuu sisältää runsaasti hyvinvointia edistäviä ainesosia. Flavonoideja, jotka toimivat elimistössä antioksidantteina ehkäisten sydän- ja verisuonisairauksia sekä edistäen serotoniinin ja endorfiinien (ns. onnellisuushormonien) tuotantoa elimistössä.

Suklaaöljyn kaakaopitoisuus on 85 %, loput ainesosat ovat manteliöljy ja sheavoi. Manteliöljyssä on rikkaita mineraaleja, tyydyttymätöntä rasvaa sekä vitamiineja A, B ja E, jotka rauhoittavat, vahventavat ja pehmentävät ihoa. Sheapähkinävoin ainesosat, varsinkin aktiiviset lipidit, kiinteyttävät väsynyttä ihoa vahvistaen ja elvyttäen sen pehmeäksi ja raikkaaksi. Suklaan kaakaopolyfenolit torjuvat vapaita radikaaleja, jotka aiheuttavat ihosolujen veltostumisen ja vanhenemisen toimien näin säilöntäaineen tavoin.

Tuotteessa on korkeat vaikutusainepitoisuudet ja tuotekehittelyssä on hyödynnetty perustajan Gerhard Klappin homeopaattisen alan tuntemusta. Hänen tuotteistaan aistii mielen, kehon ja ihon holistisia vaikutuksia. Tuotteet on valmistettu luonnon antimia hyödyntäen, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Lämmin suklaaöljy valutetaan vartalolle ja hieronta tehdään hitain ja rauhallisin liikkein. Hieronnan jälkeen jäät vielä muutamaksi minuutiksi nauttimaan suklaapetiin. Hoidon jälkeen suklaan tuoksu ympäröi sinua koko loppupäivän!

Kokovartalo - Kesto 60 min - Hinta 75,00