web analytics

pristine
timanttihionta

Timmanttihiontahoidot ovat tehokkaita, ihoa uudistavia, syväpuhdistavia, kirkastavia erikoiskasvohoitoja. Timanttihionnan avulla voidaan vaikuttaa moniin erilaisiin iho-ongelmiin kuten laajentuneisiin huokosiin, ihon epäpuhtauksiin, pintaryppyihin, pigmenttiläiskiin ja pinnallisiin aknearpiin.

Timanttihieronta tehdään laitteella, jossa on erilaisia timanttikärkiä sekä säädettävä alipaineimu. Tämän ansiosta voidaan räätälöidä kullekin asiakkaalle, ihotyypille ja hoitoaluelle sopiva teho. Timanttihionnalla poistetaan ihon kuollut pintasolukko, jolloin ihosta tulee vastaanottavaisempi ja hoitoaineiden imeytyvyys paranee huomattavasti. Lisäksi ihon verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat.

Menetelmä on täysin kivuton, joten asiakas voi nauttia yksilöllisesti räätälöidystä hoidosta. Hoito sopii useimmiten kaikille ihotyypeille. Hionnan hoitokohteita ovat muun muassa rasvainen ja tukkeutunut iho, mustapäät / tali, vanheneva iho, auringon vaurioittama iho, elottoman ja väsyneen näkyinen iho. Lisäksi hoito häivyttää maksaläiskiä, epätasaista ihoa ja ihovirheitä. 

Hoitoa suositellaan 4 - 6 kerran sarjahoitona, jolloin saadaan parhaimmat tulokset, mutta jo yhden hoitokerran jälkeen iho näyttää kirkkaammalta, puhtaammalta ja tasaisemmalta. 

Timanttihiontahoito 60

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, tehokosteuttava naamio sekä hoitovoide.
Kasvot / kaula - Kesto 60 min -Hinta 72,00 €.

Timanttihiontahoito 90

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, timanttihionta, tehoseerumi, kasvo- ja hartiahieronta, ihoa ravitseva ja tehokosteuttava naamio sekä hoitovoide.
Kasvot / kaula - Kesto 90 min - Hinta 85,00.  

Mekaaninen ihonpuhdistus

Hoitoon kuuluu kasvojen alkupuhdistus, kuorinta, kasvohöyrytys, epäpuhtauksien mekaaninen poisto, ihoa rauhoittava ja tehokosteuttava naamio sekä hoitovoide.
Kesto 60 min - Hinta 55,00.

Mekaanisen ihonpuhdistuksen yhteyteen voi lisätä timanttihiontakäsittelyn + 20,00. 

Pristine animation