web analytics

NCTF Mesoroller
neulaushoito

Neulaushoito käynnistää ihon uudistumisen ja lisää kollageenisynteesiä. Neulauksella tasoitetaan ryppyjä, hidastetaan uusien ryppyjen kehittymistä ja kiinteytetään ihoa.

Laboratoires Filorga on lääketieteellisen anti-aging mesoterapian edelläkävijä. Filorga kehitti ensimmäisenä maailmassa ikääntymisen merkkejä hoitavan mesoterapialiuoksen, jolle myönnettiin myös CE-merkintä.

Mesoterapialiuos NCTF sisältää 57 tehoainetta, muun muassa hyaluronihappoa, vitamiineja, aminohappoja ja antioksidentteja ja mineraaleja.

NCTF®:n ihoa elvyttävien liuosten sisältämä hyaluronihappo korvaa ihon oman hyaluronihapon häviämistä, kiinteyttää ja kohottaa ihoa. Hyaluronihappo sitoo itseensä tilavuutensa nähden jopa kolmekymmentäkertaisen määrän vettä. Hyaluronihapolla on myös erinomainen ihosolujen uusiutumista ja ihon mikroverenkiertoa lisäävä vaikutus.

- vitamiinit, (A;B,C,E) stimuloivat solujen elintärkeitä toimintoja
- aminohappot, lisäävät elastiinin ja kollageenin tuotantoa
- koentsyymit, parantavat kudosten aineenvaihduntaa
- nukleiinihappoa, parantavat solujen välistä viestintää
- mineraaliat, ravitsevat soluja ja ehkäisevät puutostiloja
- antioksidanttia, suojaavat soluja vapailta radikaaleilta .

Neulaushoito käynnistää ihon uudistumisen ja lisää kollageenisynteesiä. Neulauksella tasoitetaan ryppyjä, hidastetaan uusien ryppyjen kehittymistä ja kiinteytetään ihoa.Hoidossa käytetään steriiliä DTS-neulausrullaa, jossa on 0,5mm pituisia ohuen ohuita neuloja. Mesoroller parantaa tehoaineiden pääsyä syvemmälle ihoon. DTS-roller täyttää, CE ja FDA laatuvaatimukset.

Hoito sopii pintaryppyihin sekä ihon löystymiseen, laajentuneisiin huokosiin sekä rasvoittuvalle iholle, kuivalle iholle, pinnallisiin ja hentoihin aknearpiin.

Mesoroller hoito yhdistettynä Filorga NCTF® mesoterapia hoitoliuokseen nuorentavat ihoa, parantaa ihon laatua lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. NCTF®-kompleksin vaikuttavat aineet stimuloivat ihosolujen uudistumista.

Mesoroller hoitoa suositellaan sarjahoitona 3-8 kertaa 2-4 viikon välein.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mesorollerihoidon, Filorgan NCTF®–kompleksin ja hoitovoiteen.

Neulaushoidon esteet:

- ihottumat, ärtynyt, hilseilevä tai tulehtunut iho
- rikkinäinen iho
- sokeritauti
- sidekudossairaudet ja niihin käytettävät lääkkeet (kortisoni, metotreksaatti, biologiset lääkeet ym.)
- aktiivinen kasvojen tai hoitoalueen herpesinfektio (mm. huuliherpeksen ihottuman aikana)
- lisääntynyt verenvuototaipumus ja verenohennuslääkitys (Marevan, Plavix ym.)
- raskaus ja imetys
- alentunut vastustuskyky bakteereille ja viruksille (esim. pernan poiston jälkitila, lääkkeet)
- veren välityksellä tarttuvat sairaudet (hepatiitti. HIV ym.)

Hoidon jälkeen voi olla iholla arkuutta ja punoitusta seuraavaan päivään asti. Hoidon jälkeen ihosi suojataan tähän tarkoitetulla voiteella. Suosittelen ko. voidetta myös kotikäyttöön.

Neulauksen jälkeen Sinun täytyy noudattaa suurta huolellisuutta ja varovaisuutta, komplikaatioiden välttämiseksi. Neulauksesta jäljiltä ihossa on pieniä neulakanavia, jonka vuoksi alueen ihoa ei saa koskea käsin seuraavaan 6-tuntiin. Saunominen ja aurinkoon meno on kielletty noin. 12h ajan. Meikkiä ei saa myöskään käyttää samana päivänä.

Hinnat

Kasvot 1.krt sisältää rullan 240,00
Kasvot muut kerrat 2-5 á 180,00

Kasvot, kaula 1. krt sisältää rullan 260,00
Kasvot, kaula muut kerrat á 220,00