web analytics

skin perfusion
kasvohoidot

Laboratoires Filorga SKIN PERFUSION on ranskalaisen Anti Aging-asiantuntijan Premium-tuotesarja.

SKIN PERFUSION vastaa ikääntyvän ihon haasteisiin esteettisen lääketieteen ja dermatologian huippuosaamista yhdistävällä tuote- ja hoitomenetelmien kokonaisuudella, jonka on tieteellisesti todistettu, teho perustuu ihoa solutasolla uudistavien patentoitujen aktiiviaineiden toimintaan. Vaikuttavien aineiden entistä suuremmat pitoisuudet sekä patentoitu Chronospheres® kuljetusmenetelmä mahdollistavat aktiiviaineiden tehokkaan imeytymisen ja näkyvät hoitotulokset.

Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan aikaan sarjahoidolla, jolloin hoito tehdään yleensä 4-5 hoitokertaa, kerran viikossa tai harvemmin. Jo yksi hoitokerta parantaa ihon ulkonäköä ja toimintaa. 

Hoitotuloksen saavuttamiseksi ja ylläpitämiseksi Filorga Skin Perfusion tuotteita suositellaan käytettävän hoitosuunnitelman aikana ja sen jälkeen. 
Hoidoissa käytetään ihon ominaisuuksien mukaisia Skin Perfusion seerumeita, anti-age hoitovoiteita ja esteettisen lääketieteen teknologiaa. Hoitoja tehostamaan käytetään Filorga peel ja cryolift menetelmiä. 

Tehokiinteyttävä kauneushoito 
Ryppyjä tasoittava ja uudistava kauneushoito 
Kosteuttava ja kohottava kauneushoito 

Filorga Skin Perfusion Cryolift

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, ihon kuorinnan, tarvittaessa ihon timanttihionta, Skin Perfusion tehoseerumin sisältävien aktiiviaineiden imeyttäminen ihoon kylmämenetelmällä / Cryolift-laitteella (laite), kasvo-ja hartiaseudun hieronnan, naamion ja hoitovoiteen.


Kasvot - 60 min - 80,00 €
Kasvot / Kaula - 60 min 95,00 €
Kasvot / Kaula / Dekoltee - 80 min - 140,00 €

Filorga Skin Perfusion Cryopeel

Hoito sisältää kasvojen alkupuhdistuksen, Filorga Peel,- kemiallinen kuorinta, Skin Perfusion tehoseerumin sisältävien aktiiviaineiden imeyttäminen ihoon kylmämenetelmällä / Cryolift-laiteella, kasvo ja hartiaseudun hieronnan, hyaluronihappo-tehonaamion, hoitovoiteen.


Kasvot - 60 min - 110,00 €
Kasvot / Kaula - 80 min 130,00 €
Kasvot / Kaula / Dekoltee - 80 min - 160,00 €